Een kaartje met een kus

Leuk nieuws! Omdat het aanstaande zaterdag Valentijnsdag is, komt PostNL ons tegemoet met een wel heel speciaal postzegeltarief: als je je kaartje op vrijdag 13 februari op de post doet, volstaat een rode kus in plaats van de postzegel!

Je stift simpelweg je lippen rood en geeft je kaart een dikke pakkerd zoals je dat ook met je geliefde zou doen. Op deze manier wordt je kaartje nog persoonlijker!

Heb je geen vriendje/vriendinnetje/partner/liefje? Stuur dan gewoon iets liefs naar je beste vriend(in), je vader/moeder, je zus/broer, je oma/opa, de buurman/-vrouw, noem maar op! Er is vast iemand die je zo lief vindt dat die een kaartje verdient!

Wie ga jij een kaartje sturen?

Advertenties

8 thoughts on “Een kaartje met een kus

  1. Dat is wel vrij stom als je van het mannelijke geslacht bent, en graag een valentijnskaart wilt sturen. Ik zie het helemaal voor me: Alle mannen met rode lippenstift op enveloppen kussen omdat het gratis is.

    • Haha! Daar had ik ook al aan gedacht inderdaad. Je kunt het ook zo bekijken: als je vriendje dát voor je over heeft, dan weet je dat het goed zit. Aan de andere kant: meisjes zijn veel meer van de zoetsappige kaartjes, denk ik zo… ;)

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s