Het succes van een blog gaat niet over rozen

– Advertorial – 

Doet u ook vreselijk uw best om leuke stukjes te schrijven? Bent u het zat dat maar weinig mensen hier interesse voor tonen? Ik heb dé manier gevonden om dit probleem op te lossen! Ik heb hoogstpersoonlijk onderzoek gedaan naar wat maakt dat uw blog in trek is. Dus lees verder om erachter te komen hoe ook ú een klein beetje beroemd kunt worden op het wereld wijde web!

duimen

Na alle desperate pogingen om uw blog te promoten, met alle mislukkingen van dien, kunt u uw eeuwige zoektocht naar hét middel om uw blog populair te maken NU beëindigen! Jawel, nu meteen! Er is één manier om de populariteit van uw blog te garanderen:

Plaats een boekverslag over het boek ‘Soldaten Huilen Niet’ van Rindert Kromhout op je blog. Of teken een wesp.

Ziehier het bewijs: een tabel die weergeeft welke zoektermen naar mijn blog hebben geleid en hoeveel bezichtigingen mij dat oplevert.

Zoektermen

Het leven van een blogger gaat niet over rozen: wel over plagiaat.

Uiteraard is hier jarenlang onderzoek naar gedaan. Elke keer weer kwamen de onderzoeken op hetzelfde uit: Plaats een boekverslag over het boek ‘Soldaten Huilen Niet’ van Rindert Kromhout op je blog. Of teken een wesp en lezers zullen met bosjes je blog gaan lezen. Probeer het eens uit! Je zult merken hoe snel het effect zich laat zien en al gauw zult u zich de koning te rijk voelen met alle bezoekers die deze strategie oplevert! En levert het u niets op? Dan kunt u binnen 30 dagen terugkomen op uw beslissing en krijg je je geld terug! Klinkt dat niet als een gewéldige deal? Jazeker wel! Grijp nu die kans!

Voor de geïnteresseerden: Klik hier voor het boekverslag en hier voor een tekening van een wesp.

Advertenties

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s